+32 (0)476/70.87.94
sander@tuinen-blendeman.be

Ma - Za. 9.00 - 19.00
Zondag gesloten

Tuinen Blendeman staat in voor de volledige tuinaanleg in Lennik en omgeving. U kunt op deze ervaren tuinaannemer rekenen om uw bestaande tuin heraan te leggen of een volledig nieuwe tuin vorm te geven. Hij houdt daarbij steeds rekening met uw wensen en stelt alles in het werk om het volledige plaatje mooi te doen kloppen.

Natuur is voor mij een regelrechte passie en dit is ook te zien in de afgeleverde kwaliteit van de projecten. Met onze grote plantenkennis weten wij perfect welke soorten te combineren zijn en welke niet. Dit alles om harmonie zo goed mogelijk te kunnen brengen in uw droomtuin.

Naast het planten van bloemen en bomen en de gebruikelijke snoeiwerken kan u bij ons ook terecht voor uw oprit- of terrasaanleg of voor omheiningen te laten plaatsen.

Tuinen Blendeman  is je ideale partner voor het realiseren van jouw totaal project, met onze persoonlijke aanpak vervullen wij al uw wensen voor tot een schitterend eindresultaat te komen !

Tuinen Blendeman neemt alle werken voor zijn rekening. Voorbereidende grondwerken, verhardingen aanleggen, uw tuin voorzien van gras en beplantingen…